Vacation School 2023

for year 12 Language students



Wednesday 4th October

(Chinese, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Spanish)

PROGRAMME

9.30am (30mins)	Registration: Foyer (in front of stairs) *Sign in / Collect name badge / Move upstairs to classroom
10:00am (1hr 30mins)	WORKSHOP 1: Listening and Responding / Reading & Responding (Part A)
11.30am (15mins)	Morning Tea *Canteen onsite will be open for students wishing to purchase food/drinks
11:45pm (1hr 30mins)	WORKSHOP 2: Writing in the Language / Reading & Responding (Part B)
1.15pm (30mins)	Lunch *Canteen onsite will be open for students wishing to purchase their lunch
1.45pm (1hr 30mins)	WORKSHOP 3: Conversation and Discussion (Includes Language Oral Practice)
3.15pm (15mins)	Summary, questions Evaluation
3.30pm	Sign out / Dismissal