## **Vacation School 2024**

Languages Revision and Exam Preparation Program [REP] for Year 12 Languages



## Wednesday 2 October

(Chinese, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Spanish)

## **PROGRAM**

<b>9.30am</b> (30mins)	Registration: Foyer (in front of stairs) *Sign in / Collect name badge / Move upstairs to classroom
<b>10:00am</b> (1hr 30mins)	WORKSHOP 1: Listening and Responding / Reading & Responding (Part A)
<b>11.30am</b> (15mins)	Morning Tea
<b>11:45pm</b> (1hr 30mins)	WORKSHOP 2: Writing in the Language / Reading & Responding (Part B)
<b>1.15pm</b> (30mins)	Lunch *A catered lunch will be provided for all students
<b>1.45pm</b> (1hr 30mins)	WORKSHOP 3: Conversation and Discussion (Includes Language Oral Practice)
<b>3.15pm</b> (15mins)	Summary, questions Evaluation
3.30pm	Sign out / Dismissal